به گزارش
ایکنا از زنجان، اوکتاویان علیمالدین، ــ سفیر اندونزی در ایران شامگاه جمعه، 30 فروردینماه در حاشیه پنجمین جشنواره غذاهای اکو - جاده ابریشم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: کشورهای عضو اکو اشتراکات فرهنگی و حتی مذهبی با هم دارند که با توسعه روابط کشورها و استفاده از این اشتراکات میتواند به پیشرفت ملل کمک کند.
وی با اشاره به اهمیت غذای حلال در بین مسلمانان بیان کرد: در کشور اندونزی غذاهایی دریافت میکنیم که گواهی حلال نیز برای آنها صادر شده است و میتوان به راحتی و مطمئن آنها را مصرف کرد.
سفیر اندونزی در ایران ادامه داد: همین پروسه برای ایران هم صدق میکند؛ چرا که اندونزی دارای صنعت غذایی حلال است و وقتی محصول و یا غذاهایی که از اندونزی به این کشور ارسال میشود، ایرانیها اطمینان دارند که دارای گواهی حلال است و میتوانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند.
وی افزود: اندونزی با ایران در زمینه تبادل مواد تشکیلدهنده انواع غذاها همکاریهای نزدیک دارد و در این میان زعفران، عسل، زیتون و خرمای ایران در اندونزی معروف است.
سفیر اندونزی در ایران با اشاره به ارتباط اندونزی و ایران در حوزههای سیاسی، فرهنگی و امنیتی ابراز کرد: در اجلاس D8 (گروه هشت کشور مسلمان در حال توسعه که اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه) که در تهران برگزار خواهد شد میتوان بهصورت خلاصه بین کشورهای ایران و اندونزی مباحثی را مطرح کرد که به هر دو طرف سود برساند.
انتهای پیام