دانشگاه غیرکاربردی و شهروند بی‌مهارت؛ مخاطره‌ای راهبردی برای کشور
کد خبر: 3783224
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۶

دانشگاه غیرکاربردی و شهروند بی‌مهارت؛ مخاطره‌ای راهبردی برای کشور

گروه جامعه ــ رئیس بسیج اساتید کشور در مراسم معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اخلال‌گران و گروه‌های فشار در روند شکل‌گیری نظام آموزش جامع و ملی صلاحیت‌های حرفه‌ای کشور باید به مردم معرفی شوند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی بسیج اساتید کشور، مجتبی زارعی، رئیس بسیج اساتید کشور در آیین معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: حکمت عملی و حکمت نظری در فلسفه بعثت انبیاء و نبوت با یکدیگر وحدت داشت، چنان‌که قاطبه انبیای عظام(ع) قبل از مبعوث شدن به رسالت دارای مهارت بوده و خود در یک شغلی به مردمان جامعه خود از موضع کارآفرینی خدمت کرده‌اند. بنا به قول بنیانگذار جمهوری اسلامی موضوع فراتر از این حرف است، زیرا خود خداوند مبدأ کار و کارگری است. اخلاق رانتی و غیر مولد مربوط به عصر جدید و از پیامد‌ها و خلقیات مدرنیستی است. انبیاء و ائمه هدی(ع) که خود صاحب حرفه و فن و نیز خُلق خدمت رسانی بودند بهترین الگوی جامعه و ملت‌های خواستار پیشرفت هستند.

وی گفت: متأسفانه رژیم پهلوی سبکی از زیست عافیت جویی و رانت طلبی را در نظام کارگزاری ایران به مدد نفت پایگی شکل داد که نظام آموزشی و پرورشی ما هم از آن تبعیت می‌کند، در حالی‌که نظام دانایی اگر تولید قدرت، تولید ثروت و تولید هویت نکند، به تنهایی برای سقوط یک کشور کافی است.

رئیس بسیج اساتید کشور ادامه داد: زمانی ما در دور زدن مظالم و جنایت‌های اقتصادی، اجتماعی و نظامی آمریکا و اروپا موفق خواهیم بود که توانسته باشیم در پرتو ایمان دینی با ایجاد نظام ملی مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای و با کمک سیاستگذاران انقلابی غیر نفت پایه، هر ایرانی را صاحب یک مهارت و هر خانه‌ای را به یک کارخانه کوچک تبدیل کنیم. ما معتقدیم تحریم‌ها و تهدیدات آمریکا و اروپا چیزی نیست که ملت ایران را مرعوب کند، راه ما از طریق تبدیل نظام دانایی به توانایی می‌گذرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: بسیج استادان کشور با رویکرد حل‌المسائلی و دانشگاه جامع علمی کاربردی با رویکرد آموزش‌های مهارت‌محور و مبتنی بر نیاز‌های مردم در سراسر کشور همکار خوبی برای یکدیگر در توجه به حل معضل بیکاری از طریق گسترش گفتمان واحد در راه‌اندازی کسب و کار‌های مهارت‌محور خواهند بود.

زارعی با مثبت ارزیابی کردن فلسفه تشکیل دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اینکه این دانشگاه بنا بود مدرک‌محور نباشد و مبتنی بر آموزش‌های مولد شغل و کار آفرینی باشد، این دانشگاه را به سرشت خلقیات انبیاء(ع) و ذات انقلاب اسلامی نزدیک می‌کند. اما باید دید موانع سر راه تبدیل شدن این دانشگاه به محور ایجاد دوره‌های آموزشی دانش‌های مهارت‌آفرین و نقشه راه اعلامی دانشگاه کدامند و آن‌ها را از سر راه برداشت و اخلال گران در مسیر تحقق آموزش‌های مهارت‌محور را در مسیر توانمندسازی نسل جدید دانشجویان و دانش آموزان و متقاضیان آموزش‌های حرفه‌ای را به مردم معرفی کرد.

گفتنی است در پایان این نشست که با حضور محمدحسین امید، رئیس دانشگاه و استادان دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد، طی حکمی از سوی مجتبی زارعی، همایون روحیان، عضو هیئت علمی این دانشگاه به عنوان رئیس کانون بسیج اساتید و دفتر هماهنگی کانون‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد.
 
انتهای پیام
captcha