تشریح شیوه اجرای گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند در کرمانشاه
کد خبر: 3891066
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳

تشریح شیوه اجرای گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند در کرمانشاه

سازمان صمت، اداره ورزش و جوانان و اتاق اصناف کرمانشاه در بیانیه‌ای گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند و بازگشایی گام‌به‌گام واحدهای صنفی را تشریح کردند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره ورزش و جوانان و اتاق اصناف استان در بیانیه‌ای گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند و بازگشایی گام‌به‌گام واحدهای صنفی را تشریح کردند.

در این بیانیه آمده است: پیرو آخرین مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، ضمن قدردانی از همکاری همه اصناف، بازاریان، کسبه و صاحبان مشاغل در استان کرمانشاه به خاطر همکاری در تعطیلی واحدهای صنفی به‌منظور جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا، شیوه اجرای این طرح در واحدهای صنفی و مراکز تفریحی و ورزشی استان اعلام می‌شود، نظر به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر آغاز به کار بخشی از فعالان اقتصادی در سراسر کشور، بدین‌وسیله زمان، شیوه و چگونگی بازگشایی‌ها و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به اطلاع همه فعالان صنفی می‌رساند.

طرح گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند که مبتنی بر بازگشایی بخشی از واحدهای صنفی است، در استان کرمانشاه از تاریخ شنبه ۱۳۹۹/۱/۲۳ با هماهنگی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا آغاز خواهد شد.

واحدهای صنفی مجاز به بازگشایی موظف‌اند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن ثبت‌نام در این درگاه، نسبت به دریافت گواهی سلامت، بارکد مربوطه و نصب آن در محل کسب اقدام کنند.

فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر FMCG (غیر سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)، پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روز بازارها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدن‌سازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا مشمول این طرح نبوده و تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحدهای خود را ندارند که مطابق مصوبه ابلاغی رستوران و غذای آماده (صرفاً برون‌بر) مجاز به فعالیت هستند.

همه واحدهای صنفی در سراسر کشور موظف‌اند تا تاریخ‌های اعلام‌شده فوق مطابق مصوبات و بخشنامه‌های پیشین ستاد ملی کرونا عمل کرده و تحت هیچ عنوان نسبت به بازگشایی واحدهای خود اقدام نکنند.

تمامی راهنماهای گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعمل‌های بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس markazsalamat.behdasht.gov.ir بارگذاری شده است و در قالب فایل‌های پی‌دی‌اف قابلیت دانلود دارند.

با مراجعه به این سایت، منوهایی با عناوین «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاه‌ها»، «حمل‌ونقل»، «امور اداری و خدمات عمومی» … مشاهده می‌کنیم که با باز کردن هرکدام از این منوها اطلاعات جزئی‌تر، قابل دانلود خواهد بود.

تأکید می‌شود راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا برای مشاغل دیگر نیز در این سایت بارگذاری شده است و آنچه از نظر گذراندیم بخشی از آن‌هایی است که به حوزه کسب‌وکارهای صنفی نزدیک هستند.

بر اساس اعلام ستاد ملی مدیریت کرونا، برای موارد ذیل امکان بازگشایی واحدهای صنفی ذیل تا اطلاع ثانوی میسر نیست.

اصنافی که در این فهرست عنوان نشده‌اند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از ساعت صفر جمعه ۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت‌نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.

گفتنی است بازرسی‌های بهداشتی از واحدهای صنفی شدت خواهد گرفت.

در خاتمه بار دیگر بر رعایت همه ضوابط و اصول بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستادهای ملی و استانی مدیریت بیماری کرونا اعلام‌شده و خواهد شد، تأکید کرده و اشعار می‌دارد اصناف، کسبه، فعالان صنفی و پیشه‌وران سراسر استان حفظ سلامت آحاد جامعه را اولویت اصلی خود دانسته و از هیچ تلاشی در این مسیر خودداری ننمایند.

انتهای پیام
captcha