کنگره فرهنگی ـ هنری سپاه در تبریز برگزار می‌شود
کد خبر: 3784968
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷

کنگره فرهنگی ـ هنری سپاه در تبریز برگزار می‌شود

گروهه اجتماعی - معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: نخستین کنگره بزرگ فرهنگ و هنر با شعار «افتخار به گذشته و امید به آینده» از ١٠ تا ١٢ بهمن‌ماه در تبریز برگزار می‌شود.

نخستین کنگره بزرگ فرهنگی و هنری سپاه در تبریز برگزار می شود

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا، سردار سید‌قاسم قریشی، معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی، ولی فقیه در سپاه روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت: نخستین کنگره بزرگ فرهنگ و هنر با شعار «افتخار به گذشته و امید به آینده» از ١٠ تا ١٢ بهمن‌ماه در تبریز برگزار می‌شود.

وی گفت: سپاه در حالی که یک نهاد نظامی است، اما در حوزه هنر و فرهنگ نیز به‌عنوان یکی از عرصه‌های انقلاب اسلامی حضور دارد.

وی هدف از جشن چهل سالگی انقلاب و کنگره فرهنگ و هنر را توجه جدی به هنر، انسجام و هم‌افزایی در گروه‌های هنری عنوان کرد و ادامه داد: در این کنگره میهمانان ویژه‌ای از جبهه هنری انقلاب و جبهه مقاومت حضور خواهند داشت.

سردار قریشی به آثار عرضه شده در این کنگره اشاره کرد و افزود: تلاش شده در آثار منتخب، عمق بصیرت و روحیه انقلابی و ابتکار عمل مد نظر قرار گیرد.

وی اضافه کرد: تعمیق معنویت و بصیرت دینی و ارتقای روحیه انقلابی و جهادی، ابتکار عمل و خودسازی، اقتصادی مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی، صبر و استقامت، حمایت از جبهه مقاومت و ۴۰ سالگی انقلاب، از جمله محور‌های کلی کنگره بزرگ فرهنگ و هنر است.

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی‌ ولی فقیه در سپاه یادآور شد: در این کنگره بیش از ۹۰۰ نفر در مجموع شرکت می‌کنند که در زمینه شعرسرایی ١٦٢ نفر با ٢٩٢ قطعه شعر حضور خواهند داشت و نمایش کلیپ‌های تولیدی، تولیدات تجسمی، مدیحه‌سرایی حماسی با محوریت دستاورد‌های انقلاب ارائه می‌شود.

وی افزود: سخنرانان، شعرا و هنرمندانی از کشور‌های محور مقاومت در این کنگره شرکت کرده و همزمان از مجموعه فرهنگ یاران و دستاورد‌های دیگر عرصه فرهنگ و هنر نیز رونمایی می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: فرهنگ و هنر برای رساندن پیام به مخاطبان نقش اصلی را دارد و مخاطب را به حرکت می‌آورد.

معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی‌ ولی فقیه در سپاه با بیان این‌که در انقلاب اسلامی اولین گام ما سرود‌هایی بود که در آن زمان مطرح می‌شد و انقلابیون را به مقاومت تشویق می‌کرد، اظهار کرد: در جبهه مقاومت می‌توانیم از شعر‌ها و سرود‌ها برای تهییج رزمندگان و ترساندن دشمن استفاده کنیم و این موضوعی است که در دوران دفاع مقدس هم ثابت شد.

سردار قریشی اضافه کرد: عمده وظیفه‌ای که در زمینه فرهنگ و هنر دنبال می‌کنیم تقویت دستگاه‌ها و هنرمندانی است که در این زمینه می‌توانند فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری برای استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی مجموعه سپاه و کادر فعال در این مجموعه، شبکه‌ای با عنوان شبکه فرهنگ یاران با حضور ۱۲ هزار نفر در قالب نویسندگان، راویان و فیلم سازان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

captcha